Η 17η γυναικοκτονία από την αρχή του έτους

Η 17η γυναικοκτονία από την αρχή του έτους

Το θύμα είχε μεταφερθεί την Κυριακή στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα που ήταν συμβατά με ξυλοδαρμό και όχι με πτώση από σκάλα, όπως ισχυρίστηκε ο σύζυγός της.

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της συζύγου του κατηγορείται 30χρονος στην Αλεξανδρούπολη. Η νέα σοκαριστική υπόθεση γυναικοκτονίας, 17η από την αρχή του έτους, έγινε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης, όταν η άτυχη κοπέλα που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 30χρονος, ο οποίος είχε αρχικά εξαφανιστεί, εντοπίστηκε χθες από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης προκειμένου να απολογηθεί. Η 29χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από τις 5 Δεκεμβρίου.

H άτυχη γυναίκα, Ελληνίδα μουσουλμάνα, είχε μεταφερθεί την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορωνοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID. Kατέληξε την Πέμπτη λίγο μετά τις 8.30 μμ.

Στις 8 Δεκεμβρίου οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ήπατος και η ρήξη σπλήνας δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα, αλλά παραπέμπουν με ξυλοδαρμό. Σημειώνεται ότι η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών COVID-19, προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή