Κλειστοί όλοι οι σταθμοί του Μετρό στις γραμμές 2 και 3

Κλειστοί όλοι οι σταθμοί του Μετρό στις γραμμές 2 και 3

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις συγκοινωνίες του Μετρό απειλή για βόμβα σε δύο αρχικώς σταθμούς η οποία όμως στη συνέχεια επεκτάθηκε.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις συγκοινωνίες του Μετρό απειλή για βόμβα σε δύο αρχικώς σταθμούς η οποία όμως στη συνέχεια επεκτάθηκε.

Ειδικότερα, εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί της γραμμής 2 και 3 του Μετρό και οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες κατόπιν εντολής της Αστυνομίας, λόγω απειλής για βόμβα.

Είχαν ήδη εκκενωθεί οι σταθμοί Μοναστηράκι και Σύνταγμα και η κυκλοφορία διεξάγονταν μέχρι πριν από λίγο μερικώς από τη Νίκαια έως τον Κεραμικό και από τον Ευαγγελισμό έως την Δουκίσσης Πλακεντίας και το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Τοπική συγκοινωνία διεξάγεται και στη γραμμή 1 του μετρό «Πειραιάς – Θησείο» και «Ομόνοια – Κηφισιά» κατόπιν εντολής της Αστυνομίας για τον ίδιο λόγο.

Σε ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρεται:

«Σας ενημερώνουμε, ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί των Γραμμών 2 & 3 του Μετρό, καθώς και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στους σταθμούς «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» & «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», όπου και στεγάζεται και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες δίχως επιβάτες.

Στη Γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο & Ομόνοια – Κηφισιά.

Αναμένεται εντός ολίγου η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς. Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή