ΣΥΡΙΖΑ: Σκοταδιστική και οπισθοδρομική ενέργεια το κάψιμο του βιβλίου του Τριβιζά

ΣΥΡΙΖΑ: Σκοταδιστική και οπισθοδρομική ενέργεια το κάψιμο του βιβλίου του Τριβιζά

«Ο φασισμός, με διάφορες μορφές, κυκλοφορεί ανάμεσά μας και εκδηλώνει το απεχθές πρόσωπό του» τονίζει σε δήλωσή του ο Αν. Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πάνος Σκουρολιάκος

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο φασισμός, με διάφορες μορφές, κυκλοφορεί ανάμεσά μας και εκδηλώνει το απεχθές πρόσωπό του. Χρέος όλων μας είναι να τον ξεσκεπάζουμε και να τον ακυρώνουμε» τονίζει σε δήλωσή του ο Αν. Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πάνος Σκουρολιάκος, σχετικά με το κάψιμο βιβλίου του Ευγένιου Τριβιζά στη Χαλκίδα.

Ολόκληρη η δήλωση:

Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά τη σκοταδιστική και οπισθοδρομική ενέργεια του καψίματος του βιβλίου του Ευγένιου Τριβιζά από ομάδα «αρνητών» στη Χαλκίδα. Αυτή η ενέργεια, βγαλμένη από τις σκοτεινότερες εποχές της ιστορίας του ανθρώπου, τις εποχές του φασισμού, του ναζισμού και της μεταξικής δικτατορίας στη χώρα μας, δείχνει πως δεν τελείωσε τίποτα με την απόφαση καταδίκης της εγκληματικής οργάνωσης τον Οκτώβρη του 2020. Ο φασισμός, με διάφορες μορφές, κυκλοφορεί ανάμεσά μας και εκδηλώνει το απεχθές πρόσωπό του. Χθες έκαψαν το βιβλίο του Τριβιζά ως «αρνητές», προχθές απήγαγαν το Διευθυντή Γυμνασίου στην Πιερία ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος», αύριο; Χρέος όλων μας είναι να τον ξεσκεπάζουμε και να τον ακυρώνουμε.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή