Κρήτη: Ανησυχία μετά από νέα σεισμική δόνηση κοντά στο Αρκαλοχώρι

Κρήτη: Ανησυχία μετά από νέα σεισμική δόνηση κοντά στο Αρκαλοχώρι

Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην περιοχή, αλλά και στο Ηράκλειο, με τους κατοίκους για μια ακόμη φορά να βγαίνουν από τα σπίτια τους

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος μετά τη νέα σεισμική δόνηση εντάσεως 3,6 Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί, με επίκεντρο 4 χιλιομέτρα βόρεια – βορειανατολικά του Αρκαλοχωρίου και εστιακό βάθος στα 5 χιλιόμετρα.

Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην περιοχή, αλλά και στο Ηράκλειο, με τους κατοίκους για μια ακόμη φορά να βγαίνουν από τα σπίτια τους.

Ότι η αγωνία και η ανησυχία δεν έχει κοπάσει, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος της περιοχής Μανώλης Φραγκάκης, ο οποίος σημείωσε ότι αν και οι δονήσεις δεν σταμάτησαν ποτέ, «το τελευταίο διάστημα έχουν μεγαλύτερη ένταση». Πάντως από τη νέα δόνηση, σύμφωνα με τον κ. Φραγκάκη, δεν υπήρξε κάποια επιπλέον καταστροφή, με τους κατοίκους των περιοχών του δήμου ωστόσο, να εμφανίζονται και πάλι ανήσυχοι καθώς αυτές οι δονήσεις, «έρχονται να θυμίσουν στον κόσμο τις δραματικές ώρες που έζησαν το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου που άλλαξε τις ζωές τους».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή