Θεσσαλονίκη: Διώξεις κατά επτά ατόμων για κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών αναπηρίας

Θεσσαλονίκη: Διώξεις κατά επτά ατόμων για κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών αναπηρίας

Κύκλωμα που φέρεται να εξέδιδε πλαστές βεβαιώσεις αναπηρίας έναντι αμοιβής εξάρθρωσε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Β. Ελλάδας, προχωρώντας στη σύλληψη επτά ατόμων

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κύκλωμα που φέρεται να εξέδιδε πλαστές βεβαιώσεις αναπηρίας έναντι αμοιβής εξάρθρωσε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Β. Ελλάδας, προχωρώντας στη σύλληψη επτά ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων είναι τρεις υπάλληλοι του ΕΦΚΑ και τρεις γιατροί, στο σύνολο τέσσερις γυναίκες και τρεις άνδρες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και στον ανακριτή.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους προσαχθέντες είναι οι εξής: Εγκληματική οργάνωση, δωροδοκία δωροληψία, ψευδή βεβαίωση, απάτη, παραβίαση και χρήση υπηρεσιακού απορρήτου, νόθευση εγγράφου, διακίνηση ναρκωτικών και εμπορία επιρροής.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή