Στη φυλακή ο 40χρονος Ιρακινός κατηγορούμενος για συμμετοχή στον ISIS

Στη φυλακή ο 40χρονος Ιρακινός κατηγορούμενος για συμμετοχή στον ISIS

Ο Ιρακινός έπεσε στα χέρια των αρχών την περασμένη εβδομάδα σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κατόπιν συνεργασίας με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 40χρονος Ιρακινός, ο οποίος απολογήθηκε για κατηγορίες που αφορούν συμμετοχή στην ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Ο 40χρονος που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στα Πατήσια βαρύνεται με κατηγορίες που αφορούν συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS αλλά και τρομοκρατικές πράξεις που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή.

Ο Ιρακινός έπεσε στα χέρια των αρχών την περασμένη εβδομάδα σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κατόπιν συνεργασίας με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Πριν 20 μέρες ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί και από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Η μέθοδος του «σωσία» και οι έρευνες για τζιχάντ

Νέα μέτρα: Έως τα μεσάνυχτα εστίαση και διασκέδαση από 3 Ιανουαρίου – Όλες οι ανακοινώσεις

Εκτόξευση στα κρούσματα: Νέο μαύρο ρεκόρ

Αθήνα: Η Άγκυρα επαναλαμβάνει τις ίδιες ανυπόστατες αιτιάσεις

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή