Τράπερ Light: Ποινική δίωξη για όπλα και ναρκωτικά – Στο αυτόφωρο για να δικαστεί

Τράπερ Light: Ποινική δίωξη για όπλα και ναρκωτικά – Στο αυτόφωρο για να δικαστεί

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών, ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον γνωστό τράπερ Light.

Ο κατηγορούμενος, που παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί, συνελήφθη επειδή ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας στη ζώνη του όπλο που φέρει τη σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ.

Έπειτα από έρευνα βρέθηκαν στο σπίτι του ποσότητα ναρκωτικών, σφαίρες, μαχαίρι και τσεκούρι. Δεν εντοπίστηκαν, όμως, κατά πληροφορίες, τα τρία όπλα που απεικονίζονται στην ανάρτησή του.

Τράπερ Light: Ποινική δίωξη για όπλα και ναρκωτικά – Στο αυτόφωρο για να δικαστεί-1

Υπενθυμίζεται, ότι ο τράπερ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τα όπλα που φαίνονται ήταν ψεύτικα και τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.

Στο αυτόφωρο και ο μάνατζερ

Στο αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί μαζί με τον γνωστό τράπερ Light, παραπέμφθηκε και ο μάνατζερ του που συνελήφθησαν τα ξημερώματα.

Η δίωξη που απαγγέλθηκε σε βάρος και των δύο αφορά τα αδικήματα της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, αποκλειστικά για δική τους χρήση από κοινού, της παράνομης κατοχής όπλων από κοινού (τσεκούρι, μαχαίρι) και παράνομης κατοχής πυρομαχικών (2 σφαίρες).

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του νεαρού καλλιτέχνη ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη και για διακεκριμένη οπλοφορία εντός του κέντρου διασκέδασης, που αφορά σε τρία συνολικά όπλα με τα οποία απεικονίζεται σε αναρτήσεις του στο Instagram, ενώ ένα από αυτά φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή