Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Το modus operandi των δραστών στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Το modus operandi των δραστών στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει επαφή των απαγωγέων με την οικογένεια του απαχθέντα - πιθανόν τον αδελφο του και υπάρχει οικονομική αξίωση άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες και τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για απαγωγή.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, φέρεται να επέστρεφε από ταβέρνα στα Άνω Λιόσια στο σπίτι του που βρίσκεται στο Ντράφι Πεντέλης, ωστόσο δεν έφτασε ποτέ. 

Η εξαφάνιση δηλώθηκε από φίλο του, ο όποιος δήλωσε ότι μιλούσε μαζί του στο κινητό, τον άκουσε να φωνάζει «βοήθεια» και ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν. 

Η αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη έχει επικεντρωθεί και στο σπίτι του, όπου ερευνάται η περιοχή και οι κάμερες ασφαλείας από παρακείμενες οικίες, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις από μάρτυρες.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει γίνει επαφή των απαγωγέων με την οικογένεια του απαχθέντα – πιθανόν τον αδελφο του και υπάρχει οικονομική αξίωση άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Οι τελευταίες φωτογραφίες στο Instagram

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας με το κινητό του τηλέφωνο κατέγραψε το δείπνο που είχε σε ταβέρνα και λίγο πριν εξαφανιστεί ανέβασε φωτογραφίες στα social media. Μια κίνηση που -σύμφωνα με αστυνομικούς- δείχνει πως δεν ανησυχούσε ή φοβόταν κάτι.

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Το modus operandi των δραστών στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.-1
Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Το modus operandi των δραστών στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.-2

Εντοπίστηκαν καμένα ΙΧ στα Σπάτα

Παράλληλα, δεν έχει εντοπιστεί και το όχημα που οδηγούσε ο επιχειρηματίας, ενώ στον οικισμό Φοίνικα στα Σπάτα έχουν βρεθεί καμένα δύο αυτοκίνητα.

Τα καμένα οχήματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για τον εντοπισμό τυχόν στοιχείων και γενετικού υλικού – αν και η πυρκαγιά τα έχει καταστρέψει ολοσχερώς. 

ntrafi-mystiriodis-exafanisi-epicheirimatia-fovoi-gia-apagogi0
ntrafi-mystiriodis-exafanisi-epicheirimatia-fovoi-gia-apagogi2
ntrafi-mystiriodis-exafanisi-epicheirimatia-fovoi-gia-apagogi4
Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ/ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η υπόθεση αντιμετωπίζεται από την Ασφάλεια ως υπόθεση απαγωγής, έχουν δηλαδή ενεργοποιηθεί από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας πρωτόκολλα που προβλέπονται στις υποθέσεις απαγωγών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Αύγουστο του 2020 είχε γίνει ληστεία στην επιχείρησή του, στις Αχαρνές και είχαν πυροβολήσει τον αδερφό του.

Ανακοίνωση τη ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση

«Αναφορικά με την υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος απήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή του Πικερμίου, παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή