Ιωάννινα: Συνελήφθη 55χρονη για τη δολοφονία του συντρόφου της

Ιωάννινα: Συνελήφθη 55χρονη για τη δολοφονία του συντρόφου της

Η 55χρονη το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί, την οποία και έλαβε

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων γυναίκα, η οποία που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου άνδρα, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο και χωρίς τις αισθήσεις του, από το σπίτι του στα Ιωάννινα σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου στη συνέχεια κατέληξε, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη, με την οποία συζούσε, τον είχε τραυματίσει νωρίτερα θανάσιμα με μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της, ενώ η γυναίκα -55 ετών, όπως και το θύμα, σύμφωνα με το epiruspost.gr- τους παρέδωσε το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει, το οποίο κατασχέθηκε.

Η 55χρονη το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί, την οποία και έλαβε. Η γυναίκα θα απολογηθεί την Τρίτη.

Με πληροφορίες από epiruspost.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή