Τροχαίο στην Εγνατία: «Σε καλή κατάσταση» οι τέσσερις τραυματίες

Τροχαίο στην Εγνατία: «Σε καλή κατάσταση» οι τέσσερις τραυματίες

Στους τέσσερις τραυματίες γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται «σε καλή κατάσταση»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε καλή κατάσταση νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης τα τέσσερα άτομα -ένας άντρας και τρεις γυναίκες- που τραυματίστηκαν νωρίτερα σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα επί της Εγνατίας Οδού, κατά τη διάρκεια του οποίου μια γυναίκα έχασε τη ζωή της. Στους τέσσερις τραυματίες γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η υγεία τους βρίσκεται «σε καλή κατάσταση».

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στη μία μετά το μεσημέρι, επί της Εγνατίας Οδού, λίγο πριν από τον κόμβο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Καβάλα, όταν -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- συγκρούστηκαν μεταξύ τους, σε δύο διαφορετικούς χρόνους, τρία οχήματα. Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της, επιβάτισσα στο ένα από τα τρία οχήματα, απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική, που ενήργησε στο σημείο με οκτώ πυροσβέστες και τρία οχήματα, αλλά δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή