Ο Πακιστανικός Σύλλογος ζητά συγγνώμη για τον συνωστισμό στο Σύνταγμα

Ο Πακιστανικός Σύλλογος ζητά συγγνώμη για τον συνωστισμό στο Σύνταγμα

«Αυθόρμητη και όχι οργανωμένη» χαρακτηρίζει τη συγκέντρωση την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας - Πακιστάν, Syed Mohammad Jamil.

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αυθόρμητη και όχι οργανωμένη» χαρακτηρίζει τη συγκέντρωση την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας – Πακιστάν, Syed Mohammad Jamil.

Στην επιστολή που απέστειλε ο Σύλλογος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, σημειώνει πως «δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο».

«Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά. Θα θέλαμε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους» προστίθεται στην επιστολή.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας- Πακιστάν θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.

Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο.

Τα μέλη μας μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά.

Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για ακύρωσή τους.

Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδα- Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είστε καλά.

Με εκτίμηση

SYED MOHAMMAD JAMIL

Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας- Πακιστάν».

Ο Πακιστανικός Σύλλογος ζητά συγγνώμη για τον συνωστισμό στο Σύνταγμα-1

Απάντηση Θεοδωρικάκου

«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή