Θεοδωρικάκος: Δεν ακυρώνεται κανένα πρόστιμο που επιβλήθηκε στο Σύνταγμα

Θεοδωρικάκος: Δεν ακυρώνεται κανένα πρόστιμο που επιβλήθηκε στο Σύνταγμα

«Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους», τονίζει σε ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντώντας στο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδος - Πακιστάν για ακύρωση των προστίμων

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους», τονίζει σε ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντώντας στο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδος – Πακιστάν για ακύρωση των προστίμων που επιβλήθηκαν στην πλατεία Συντάγματος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η Ελληνική Αστυνομία στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη κι αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδας, Syed Mohammad Jamil, είχε αποστείλει νωρίτερα επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, στην οποία χαρακτήριζε «αυθόρμητη και όχι οργανωμένη» τη συγκέντρωση την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας- Πακιστάν θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.

Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο.

Τα μέλη μας μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά.

Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για ακύρωσή τους.

Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδα- Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είστε καλά.

Με εκτίμηση

SYED MOHAMMAD JAMIL

Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας- Πακιστάν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή