Έξι συλλήψεις στην ΑΣΟΕΕ: Βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Έξι συλλήψεις στην ΑΣΟΕΕ: Βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα τα οποία με τη χρήση ηλεκτρικών εργαλείων και σφυριών πραγματοποιούσαν φθορές στην τοιχοποιία του ιδρύματος

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΑΣΟΕΕ έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία. 

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν έξι άτομα τα οποία με τη χρήση ηλεκτρικών εργαλείων και σφυριών πραγματοποιούσαν φθορές στην τοιχοποιία του ιδρύματος. 

Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και πρόκειται να οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή. 

Δείτε το βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο 

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη τοιχοποιία είχε κατασκευαστεί επί υπουργείας του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με στόχο να τερματιστούν έκνομες ενέργειες στο σημείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τρεις εκ των συλληφθέντων έχουν βρεθεί ξανά στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορούμενοι για επεισόδια και συμμετοχή σε καταλήψεις.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή