Θεσσαλονίκη: Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών η ΕΛ.ΑΣ. – Χειροπέδες στον «αποθηκάριο» της οργάνωσης

Θεσσαλονίκη: Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών η ΕΛ.ΑΣ. – Χειροπέδες στον «αποθηκάριο» της οργάνωσης

Τους τελευταίους μήνες άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν θέσει υπό παρακολούθηση συγκερκιμένα άτομα τα οποία φαίνεται να «ειδικεύονται» στη διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στη συμπρωτεύουσα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος εισαγωγής, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών βρίσκονται οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τους τελευταίους μήνες άνδρες του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων έχουν θέσει υπό παρακολούθηση συγκερκιμένα άτομα τα οποία φαίνεται να «ειδικεύονται» στη διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στη συμπρωτεύουσα. 

Χθες το βράδυ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε οργανωμένη επιχείρηση στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συνέλαβαν έναν 57χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν περίπου 30 κιλά κάνναβη. Καλά ενημερωμένες πηγές μιλώντας στο kathimerini.gr ανέφεραν πως πρόκειται για τον «αποθηκάριο» της ομάδας, τον άνθρωπο δηλαδή που, όπως φαίνεται από την έρευνα, είχε αναλάβει τη φύλαξη των ναρκωτικών ουσιών μέχρι την παράδοσή τους στους συνεργάτες του για τη διακίνηση. 

Θεσσαλονίκη: Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών η ΕΛ.ΑΣ. – Χειροπέδες στον «αποθηκάριο» της οργάνωσης-1

Μάλιστα στην κατοχή του βρέθηκε και ένα Κalashnikov με ξιφολόγχη και γεμιστήρα που περιείχε 27 φυσίγγια. «Ξέρουμε πως ο συλληφθείς δεν δρούσε μόνος του, έχει και συνεργούς. Πρόκειται για κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και κάνναβης. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος είναι ο εγκέφαλος, σύντομα όμως θα γίνουν συλλήψεις συνεργών του 57χρονου και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει» επεσήμαναν στην «Κ» οι ίδιες πηγές. 

Θεσσαλονίκη: Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών η ΕΛ.ΑΣ. – Χειροπέδες στον «αποθηκάριο» της οργάνωσης-2

Να σημειωθεί πως εκτός από το πολεμικό όπλο, ο συλληφθείς είχε στην κατοχή του τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά καθώς και 1.800 ευρώ ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών. 

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία Σολόνικ: Πώς φθάσαμε στη λάθος σύλληψη – Η συνωνυμία και η επιχείρηση στην Ισπανία

Κολωνάκι: Στόχος εμπρηστών τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα – Καταστράφηκαν ολοσχερώς

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή