Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Στον ανακριτή ο 46χρονος

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Στον ανακριτή ο 46χρονος

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, στο σπίτι της στην Αργυρούπολη. 

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, στο σπίτι της στην Αργυρούπολη. 

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», διατρέχοντας άμεσο κίνδυνο ζωής. 

Ενδεικτικό της σοβαρότητας του τραυματισμού της είναι ότι υπεβλήθη σε κρανιοτομή, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αιμάτωμα στον εγκέφαλό της, ενώ σοβαρές βλάβες από τα χτυπήματα έχουν υποστεί και άλλα ζωτικά όργανά της, όπως οι πνεύμονες. Εις βάρος του 46χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί αρχικά στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια στον 18ο τακτικό ανακριτή.

Ο 46χρονος αρχικά αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και, μετά την παρέλευση 48ώρου το πρωί της Κυριακής, εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Χθες το πρωί, ο συνήγορός του επικοινώνησε με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και ενημέρωσε ότι ο εντολέας του επιθυμεί να παραδοθεί στις Αρχές. Πράγματι, τις μεσημεριανές ώρες ο 46χρονος πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος. Θα απολογηθεί απευθείας στον ανακριτή. Ως προς το χρονικό, ο συλληφθείς, που τυγχάνει αθλητής τζούντο, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού ξυλοκόπησε τη 40χρονη γυναίκα με την οποία είχε πρόσφατα συνάψει δεσμό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αιτία του καβγά ήταν η ερωτική αντιζηλία.

Είχε κατηγορηθεί και το 2015

Μετά τον ξυλοδαρμό της γυναίκας, ο 46χρονος τηλεφώνησε σε συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, ζητώντας του να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Ο συλληφθείς είχε και το 2015 κατηγορηθεί για τον ξυλοδαρμό, στο Αργος, της τότε συντρόφου του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί. Και τότε είχε τραπεί σε φυγή, με τις διωκτικές αρχές να σχηματίζουν εις βάρος του δικογραφία για τα πλημμελήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή