Περιστέρι: Στη φυλακή ο 32χρονος που βίασε τη 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Περιστέρι: Στη φυλακή ο 32χρονος που βίασε τη 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα αδικήματα που του απαγγέλθηκαν ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς του

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα Τρίτη μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο 32χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της 27χρονης συντρόφου του στο Περιστέρι.

Κατά πληροφορίες, ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα αδικήματα που του απαγγέλθηκαν, ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς που προέβαλε ανακρίτρια και εισαγγελέα και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι υπάλληλος αλλαντοβιομηχανίας, συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (13/1), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι είχαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που έγινε στα κλινοσκεπάσματα και τη μπλούζα της 14χρονης. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως το γενετικό υλικό σε αυτά ταυτοποιείται με αυτό του κατηγορούμενου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή