Μύκονος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό

Μύκονος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό

Η Εξόδιος Ακολουθία του Τζώρτζη Μονογυιού εψάλη στις 14.30 μ.μ. στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, στη Χώρα της Μυκόνου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Μυκόνου από τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού μετά το τροχαίο δυστύχημα της περασμένης Πέμπτης.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Τζώρτζη Μονογυιού εψάλη στις 14.30 μ.μ. στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, στη Χώρα της Μυκόνου, ενώ επιθυμία της οικογένειας ήταν η κηδεία να πραγματοποιηθεί σε πολύ κλειστό κύκλο.

Αυτό, άλλωστε, ήταν και το μήνυμα που έστειλε χθες η αδελφή του θανόντα, βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού σε προσωπική της ανάρτηση: «Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ. Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή