Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες για συμμετοχή Κυπρίων στο πάρτι στο ξενοδοχείο

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες για συμμετοχή Κυπρίων στο πάρτι στο ξενοδοχείο

«Φαίνεται ότι η υπόθεση της 24χρονης συνδέεται με την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας», σημείωσε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας πλέον επεμβαίνουν και οι αρχές της Κύπρου, καθώς διεξάγεται έρευνα για το έαν στο πάρτι στη Θεσσαλονίκη στο οποίο βρέθηκε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, συμμετείχαν Κύπριοι και Κύπριες, όπως αναφέρει ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρήστος Χριστοφίδης, έλαβε στο γραφείο του καταγγελία που έφτασε από την Αθήνα και έπειτα τη διαβίβασε στον αρχηγό της αστυνομίας ώστε να διερευνηθεί περαιτέρω.

«Φαίνεται με την εξέλιξη αυτή ότι η υπόθεση της 24χρονης συνδέεται με την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας», σημείωσε ο κ. Διαλυνάς.

Η έρευνα που ξεκινάει στην Κύπρο θα προσπαθήσει να διελευκάνει εάν υπάρχει κύκλωμα που αλίευε γυναίκες από την Κύπρο και της τροφοδοτούσε σε αντίστοιχα πάρτι στην Ελλάδα.

Η 24χρονη θα βρεθεί ξανά μπροστά από την ανακρίτρια, καθώς κλήθηκε εκ νέου να καταθέσει. Ο δικηγόρος της κ. Μπίκα, Αθανάσιος Ζιώγας, σημείωσε πως είχε ζητήσει να εξεταστούν τα τηλέφωνα και τα μηνύματα της 24χρονης προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών της γυναίκας, κάτι που θα πραγματοποιηθεί καθώς υπήρξε έκδοση εισαγγελικής διάταξης για άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών της νεαρής γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στην κοπέλα είχαν χορηγηθεί εν αγνοία της ναρκωτικές ουσίες.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή