Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανήλικης στα Πατήσια

Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανήλικης στα Πατήσια

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη 39χρονος ιερέας ο οποίος, μεταξύ άλλων, κατηγορείται για βιασμό μιας ανήλικης στα Πατήσια. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η σύλληψη έγινε το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από ένταλμα εις βάρος του 39χρονου. 

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για περιστατικό που συνέβη κατ΄εξακολούθηση πριν 3 χρόνια (το διάστημα 2019-2020) όταν το θύμα ήταν 13 ετών. Φέρεται να ανήκε στο κατηχητικό ναού στην περιοχή των Πατησίων. Τα καταγγελλόμενα μάλιστα, λάμβαναν χώρα και στον χώρο του κατηχητικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι (16 ετών σήμερα) αποκάλυψε σε κατάσταση σοκ τα γεγονότα στη μητέρα της και ακολούθησε καταγγελία στην αστυνομία. 

Ο συλληφθείς κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Επιπλέον, ερευνάται τυχόν εμπλοκή του και σε άλλο περιστατικό βιασμού. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Ο ιερέας θα οδηγηθεί στον ανακριτή στις 3 το απόγευμα. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή