Κεραμέως: Τηλεκπαίδευση αν κλείσει κάποιο σχολείο λόγω κακοκαιρίας

Κεραμέως: Τηλεκπαίδευση αν κλείσει κάποιο σχολείο λόγω κακοκαιρίας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εάν κάπου χρειάζεται να ανασταλεί η λειτουργία ενός σχολείου, προβλέπεται τηλεκπαίδευση», διευκρίνισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ερωτηθείσα για το τι γίνεται σε περίπτωση κακοκαιρίας σχετικά με τα σχολεία.

Πρόσθεσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως αυτό γίνεται ήδη, για παράδειγμα στη Φλώρινα, όπου υπάρχουν συχνά ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σήμερα το μεσημέρι, ανέφερε η κ. Κεραμέως πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη υπό τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Στυλιανίδη, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου θα εκτιμηθούν τα καιρικά φαινόμενα και θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Yπενθυμίζεται ότι σε ό,τι αφορά την Αττική, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης προανήγγειλε το πρωί πως τα σχολεία θα κλείσουν την ερχόμενη Τρίτη, παραπέμποντας για τις τελικές ανακοινώσεις το απόγευμα. 

«Θεωρώ πως σίγουρα θα είναι κλειστά τα σχολεία την Τρίτη σε όλη την Αττική» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Μιλώντας, πάντως, λίγο αργότερα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο ίδιος είπε πως «μάλλον θα παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία τη Δευτέρα και ίσως κλείσουν συνολικά ή κατά τόπους την Τρίτη, ανάλογα με την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή