Κακοκαιρία Ελπίδα: Ταλαιπωρία δίχως τέλος με κλειστούς δρόμους και διακοπές ρεύματος – Έρχεται ισχυρός παγετός

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ταλαιπωρία δίχως τέλος με κλειστούς δρόμους και διακοπές ρεύματος – Έρχεται ισχυρός παγετός

Εξασθενεί σταδιακά το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα», με τον παγετό πάντως, αλλά και τα προβλήματα, να παραμένουν

11' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξασθενεί σταδιακά το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα», με τον παγετό πάντως, αλλά και τα προβλήματα, να παραμένουν. Πολλές περιοχές εξακολουθούν να βρίσκονται χωρίς ρεύμα, ενώ οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου της Αττικής είναι αδιάβατες.

Ο καιρός αύριο

Η θερμοκρασία αύριο, Τετάρτη, αναμένται να ανέβει λίγο ως προς τις μέγιστες τιμές της, ωστόσο -όπως προειδοποίησε ο διευθυντής ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος μιλώντας στο kathimerini.gr– τη νύχτα και το πρωί θα έχει ισχυρό παγετό. Μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές θα σημειωθεί παγετός και την Πέμπτη, εξαιτίας του μεγάλου όγκου χιονιού.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 5 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -13 έως 0 βαθμούς), -7 έως 3 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -3 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -7 έως 6 βαθμούς), 1 έως 7 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 0 έως 5 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Διακοπές ρεύματος

Παρά την υποχώρηση των έντονων φαινομένων, στο σκοτάδι παραμένουν αρκετές περιοχές στην Αττική, με τον ΔΕΔΔΗΕ πάντως να υπογραμμίζει ότι έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 80% των περιοχών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα λόγω βλαβών από την κακοκαιρία «Ελπίδα», ενώ συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του δικτύου.

Σε ό,τι αφορά στην Αττική, επιδιορθώνονται οι βλάβες σε 15 γραμμές. Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Παπάγος, Χολαργός, Μαρούσι και Χαλάνδρι υπάρχουν μεμονωμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε επίπεδο γειτονιάς.

Όπως και νωρίτερα, πιο εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτσά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνας, Καλύβια και Κερατέα, όπου εκεί η αποκατάσταση είναι δυσκολότερη λόγω της δύσκολης πρόσβασης στα σημεία όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Όσον αφορά στα νησιά, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων χωριών στην περιοχή των Χανίων. Αντίστοιχα, αποκαταστάθηκε το σύνολο των βλαβών στην Εύβοια και έως σήμερα το βράδυ αναμένεται η ηλεκτροδότηση των οικισμών της Αταλάντης.

Αττική Οδός: Υπέβαλε παραίτηση ο Διευθύνων Σύμβουλος

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αττικής Οδού, Βασίλειος Χαλκιάς. Σε δήλωσή του, ανέφερε ότι προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αττικής Οδού, οι οδηγοί των οποίων τα οχήματα έχουν παραμείνει στα παρακάτω τμήματα της Αττικής Οδού, μπορούν, κατόπιν συνεννόησης με την Πυροσβεστική στο τηλέφωνο 199, να πηγαίνουν να παραλάβουν τα οχήματά τους:

  • Από Λ. Κηφισίας έως τη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Μπορούν να βγουν στην Περιφερειακή Υμηττού και από εκεί στη Λ. Κατεχάκη προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.
  • Στη διαδρομή από τη Λεωφόρο Κατεχάκη μέσω της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και στην κατεύθυνση προς Ραφήνα-Πικέρμι στην έξοδο Υ8.
  • Από τα διόδια Παλλήνης έως τη Λεωφόρο Κατεχάκη (και προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία).
  • Από τα διόδια Παιανίας έως την Κάντζα στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Παράλληλα, παραμένουν κλειστά και επιχειρείται εκχιονισμός και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στα τμήματα:

  • Από Βριλήσσια μέχρι Ανθούσα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
  • Από την Κάντζα έως τη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ρεύμα προς Ελευσίνα και
  • Στο τμήμα του Δυτικού κλάδου της Περιφερειακής Υμηττού από τη σήραγγα Κοντόπευκου μέχρι τη Σήραγγα Βριλησσίων.

Παράλληλα, καλούνται οι οδηγοί που παραμένουν στα οχήματά τους, καλούνται να επικοινωνούν με το Κέντρο Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού στο τετραψήφιο 1024.

Κλειστοί δρόμοι στην Αττική

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στα παρακάτω σημεία:

  • Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θήβας, ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών. (Aπό 07:20΄ ώρα της 22-01-2022).
  • Διονύσου, από το ύψος του «414» ΣΝΕΝ προς τον Αγ. Πέτρο. (Πεντέλη). (Από 08:00΄ ώρα της 24-01-2022)
  • Επί της συνέχεια της οδού Αναστάσεως (Παπάγου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό. (Από ώρα 09:20΄ της 24-01-2022)
  • Λ. Διονύσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την περιοχή της Ανατολής Ν. Μάκρη προς την Πεντέλη. (Από ώρα 09:20΄ της 24-01-2022)
  • Ανωνύμου οδού (Καισαριανή) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος Καλοπούλα προς τον Υμηττό. (Από ώρα 09:30΄ της 24-01-2022)
  • Λ. Φυλής, από το ύψος της ταβέρνας « Το νέο φαράγγι» έως τα όρια της Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. (Από ώρα 10:35΄ της 24-01-2022)
  • Τατοΐου από το ύψος της οδού Χλόης έως τα Βασιλικά κτήματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (Από 10:30 ώρα της 24-01-2022)
  • Τατοϊου από το ύψος του οικισμού Άγιος Μερκούριος έως το ύψος της Ιπποκράτειου πολιτείας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.(Από 10:30΄ ώρα της 24-01-2022)
  • Ε.Ο. Οινόης – Μαγούλας από το ύψος του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βοιωτία. (Από 11:55΄ώρα της 24-01-2022).
  • Ε.Ο. Μεγάρων- Αλεποχωρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το 12ο χλμ. θέση Λούμπα προς τα Μεγαρα. (Από 11:55 ώρα της 24-01-2022).
  • Επί της Αττικής Οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος (από 02:00 ώρα της 25-01-2022).
  • Επί της Δ.Π.Λ. Υμηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος (από 02:00 ώρα της 25-01-2022).
  • Επί της Περιφερειακής Αιγάλεω και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος (από 02:00 ώρα της 25-01-2022).
  • Επί της Επαρχιακής οδού Αλεποχωρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη χ/θ 7 στα Μέγαρα. (από 09:30 ώρα της 25-01-2022)
  • Επί της Επαρχιακής οδού Μεγάρων Χανίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από θέση Δίστρατο (χ/θ 5) στην περιοχή των Μεγάρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. (από 12:20 ώρα της 25-01-2022).
  • Κατεχάκη – Περιφερειακή Καρέα.

Γενική αργία και αύριο

Την παράταση της σημερινής αργίας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα και αύριο Τετάρτη, ανακοίνωσε νωρίτερα ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης. Όπως είπε ο υπουργός, η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Σε αναστολή λειτουργίας το Δημόσιο και την Τετάρτη      

Συνεχίζεται και αύριο Τετάρτη η αναστολή λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών στις περιοχές που κηρύχθηκαν σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας λόγω της κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα, με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, δεν θα λειτουργήσουν οι δημοσιες υπηρεσίες στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Εξαιρούνται της συγκεκριμένης απόφασης:

  • οι υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού,
  • οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,
  • οι δημόσιες δομές υγείας,
  • τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και
  • υπηρεσίες, η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου, κατά την κρίση του Προϊσταμένου της οικείας οργανικής μονάδας, που κοινοποιείται στους υπαλλήλους με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ούτε αύριο τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία

Δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση στα σχολεία που είναι κλειστά λόγω κακοκαιρίας, ούτε θα διενεργηθούν self test, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο

Σε αυτό το πλαίσιο, συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη, στις 11:00 υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω τηλεδιάσκεψης, το υπουργικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία και στην αντίδραση του κρατικού μηχανισμού.

Το χρονικό της επέλασης και ο εγκλωβισμός στην «Ελπίδα»

Το χρονικό της επιδρομής της κακοκαιρίας «Ελπίδα» έχει μέχρι στιγμής ως εξής:

  • 07:00 πρωί Δευτέρας– Χαρακτηριστικό του φαινομένου ήταν ο μεγάλος όγκος χιονιού και η τάχιστη κλιμάκωσή του. Περίπου στις 7 το πρωί της Δευτέρας ξεκινά να χιονίζει στο Λεκανοπέδιο και στο βόρειο τμήμα του νομού το «έστρωσε» άμεσα. Σημαντικό: Η επέλαση του κυρίου τμήματος της «Ελπίδας» ήρθε αρκετές ώρες νωρίτερα, γεγονός που «εγκλώβισε» πολλούς στις οδικές αρτηρίες.
  • 09:00 – Απαγορεύεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων στην Εθνική Οδό Aθηνών -Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και από τον κόμβο Οινοφύτων στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ λίγο μετά τις 12 λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης η κυκλοφορία διακόπηκε μέχρι τα διόδια της Τραγάνας.
  • 10:00 – Ξεκινά η χιονόπτωση και στο κέντρο της Αθήνας. Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων αρχίζουν να ρίχνουν αλάτι μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
  • 11:00 – Λόγω της πυκνής χιονόπτωσης στην Αττική και των προβλημάτων που δημιουργεί η κακοκαιρία πάρθηκε η απόφαση από τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη να σχολάσουν νωρίτερα οι δημόσιοι υπάλληλοι. Παράλληλα και αρκετές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα πράττουν το ίδιο. Η μαζική αποδέσμευση από τις εργασίες τους φαίνεται να συνέτεινε στο μπλοκάρισμα κεντρικών οδικών αρτηριών. 
  • 12:00 – Κλείνει η Κατεχάκη στο ύψος της Κοκκινοπούλου λόγω πάγου, ενώ ξεκινούν μεγάλα προβλήματα σε Μεσογείων και Μαραθώνος.
  • Χάος στην Αττική Οδό: Την ίδια ώρα καταγράφεται και το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αττική Οδό, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας και τα έντονα φαινόμενα. Τα διόδια ανοίγουν μεν για να διευκολυνθούν οι οδηγοί, ωστόσο η συνεχής χιονόπτωση και η διαφανείσα αδυναμία της εταιρείας να καθαρίσει τον δρόμο προκαλούν χάος. Σταδιακά κλείνουν πολλοι δρόμοι -ειδικά στα βόρεια προάστια- και τα συνεργεία των δήμων, της περιφέρειας και της πολιτικής προστασίας προσπαθούσαν να κρατήσουν ανοιχτούς του μεγάλους οδικούς άξονες. Τα αυτοκίνητα ειδικά στη λεωφόρο Μεσογείων κινούνται αποκλειστικά με πρώτη ταχύτητα.
  • 14:25 – Από το μεσημέρι καταγράφονται διακοπές στην κυκλοφορία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και αποσύρθηκαν στα αμαξοστάσια το σύνολο των Λεωφορείων και Τρόλεϊ σε όλη την Αθήνα. Λίγο αργότερα διεκόπησαν τα δρομολόγια του Τραμ, ενώ οι συρμοί του ΗΣΑΠ είχαν ως τερματικό σταθμό την Ειρήνη.
  • 15:00 – Άρχισαν να παρατηρούνται τα πρώτα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και συγκεκριμένα στην Παλλήνη περί την Λεωφόρο Μαραθώνος, και την Ανθούσα. Οι διακοπές ρεύματος επεκτάθηκαν και σε άλλες περιοχές.
  • 15:45 – Η Αττική Οδός με καθυστέρηση εκδίδει ανακοίνωση για τις ουρές χιλιομέτρων που έχουν ήδη δημιουργηθεί στο δίκτυό της και για την ακινητοποίηση οχημάτων εντός του αυτοκινητοδρόμου. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν «είτε λόγω μηχανικής βλάβης, είτε φόβου και έλλειψης εμπειρίας των οδηγών».
  • 17:00 – Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρ.Στυλιανίδης ενημερώνει για την πορεία της κακοκαιρίας και παραδέχεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Αττική Οδό, υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία δεν κατάφερε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό παρά τις συσκέψεις που έγιναν. Ο ίδιος αναφέρει ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες στην εταιρεία.
  • 18:00 – Κλείνει -κατά διαστήματα- η λεωφόρος Κηφισίας, η λεωφόρος Μεσογείων, η λεωφόρος Μαραθώνος, η λεωφόρος Κατεχάκη, η Αττική οδός και οι κεντρικοί δρόμοι στο σύνολο των Δήμων της Ανατολικής Αττικής και της Βόρειας Αθήνας καθώς και η Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας.
  • 18:00 – Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου διατάσσει προκαταρκτική έρευνα για το πιθανό αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών.  
  • 19:30 – Η κυβέρνηση ανακοινώνει γενική αργία σε Αττική, Βοιωτία, Ευβοία, Κυκλάδες, Σποράδες Δωδεκάνησα και Κρήτη, για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. 
  • 20:30 – Σε νέα ενημέρωσή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως ξεκίνησε ο απεγκλωβισμός πολιτών από την Αττική Οδό, με τη συνδρομή της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων. Η συνδρομή του Στρατού απεδείχθη αποφασιστική και παραμένουν ερωτηματικά για τη μη ενεργοποίησή του νωρίτερα 
  • 22:00 – Το υπουργείο Εσωτερικών κηρύσσει σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης της Πολιτικής Προστασίας, περιοχές της επικράτειας που πλήττονται από έντονα καιρικά φαινόμενα.  
  • 23:00 – Περισσότερες από 700 κλήσεις είχε δεχτεί μέχρι εκείνη την ώρα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.
  • 07:15 Τρίτης –  Παραμένουν προβλήματα ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα σημαντικός αριθμός κατοίκων να μην έχει φωτισμό και κατα περίπτωση θέρμανση 
  • 08:00 – Σχεδόν 24 ώρες μετά την έναρξη των φαινομένων, εκατοντάδες οδηγοί παρέμεναν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, τουλάχιστον 1.200 οχήματα παρέμεναν ακινητοποιημένα, ενώ ο διευθυντής κυκλοφορίας της Αττικής οδού, Φάνης Παπαδημητρίου, έκανε λόγο για 200 – 300 άτομα σε σημεία του αυτοκινητοδρόμου.
  • 09:00: Αποκαλύπτεται σε όλο το μέγεθός της η ταλαιπωρία που υπέστησαν χιλιάδες οδηγοί που ουσιαστικά αφέθηκαν στην τύχη τους να «διανυκτερεύσυν» στην Αττική Οδό ενώ τα social media κατακλύζονται από τις εικόνες συνωστισμού των απεγκλωβισθέντων στον Προαστιακό όσο και στο ξενοδοχείο υποδοχής.   
  • 10:30 – Αποφασίζεται η καταβολή αποζημίωσης 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο από την Αττική Οδό, ύστερα από επικοινωνία που είχε ο Πρωθυπουργός με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας.
  • 11:30 – Ανακοινώνεται από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας πως και η Τετάρτη θα είναι γενική αργία για Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη. 
  • 12:35Επιτροπή διερεύνησης για την κατάσταση στην Αττική Οδό κατά την κακοκαιρία Ελπίδα συγκροτήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
  • 14:30 – Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συμφώνησε να καταβάλει από 1.000 ευρώ στους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 885 Καλαμπάκα-Αθήνα, I/C 54 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), I/C 55 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα), I/C 56 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και I/C 57  (Θεσσαλονίκη – Αθήνα).
  • 14:45 – Την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη (χ/θ 20,60) έως τα όρια του νομού Αττικής (χ/θ 58,520), ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.
  • 14:50 – Εξασθενεί σταδιακά το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα», που ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Δευτέρας και σάρωσε τη χώρα, με τον διευθυντή ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστα Λαγουβάρδο, να τονίζει στο kathimerini.gr πως το φαινόμενο είναι σε αποδρομή.
  • 15:45 – Ανακοινώνεται πως αναστέλλονται και αύριο τα ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα των νομών Αττικής και Εύβοιας.
  • 16:20 – Γίνεται γνωστό πως οχήματα της Πολιτικής Προστασίας θα είναι διαθέσιμα από σήμερα και για όσες μέρες χρειαστεί στους οδηγούς στο Δαχτυλίδι στη Λ. Κηφισίας για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό.
  • 16:40Δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση στα σχολεία που είναι κλειστά λόγω κακοκαιρίας, ούτε θα διενεργηθούν self test, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.
  • 16:50 – Στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη και αντίστροφα διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.
  • 17:40 – Τη διεξαγωγή αυτεπάγγελτης έρευνας για την ακινητοποίηση αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ χθες 24 Ιανουαρίου αποφάσισε η Ολομέλεια της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή