Αποσύρονται σταδιακά λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω παγετού

Αποσύρονται σταδιακά λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω παγετού

Λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού στο οδικό δίκτυο και αύριο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται μετά τις 06:00

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σταδιακά έχουν αρχίσει να αποσύρονται οχήματα από τις λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ, στις οποίες το οδόστρωμα παρουσιάζει μεγάλη ολισθηρότητα λόγω παγετού.

Επισυνάπτεται ο πίνακας 1 στον οποίο περιλαμβάνονται οι γραμμές οι οποίες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας μετά τις 18:30 και ο πίνακας 2 με τις υπόλοιπες γραμμές στις οποίες θα διεξάγονται δρομολόγια έως τις 21.00.

Λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού στο οδικό δίκτυο και αύριο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται μετά τις 06:00.

Οι προσπάθειες για τη διεξαγωγή δρομολογίων, όπου αυτό είναι εφικτό, είναι συνεχείς, με προτεραιότητα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων, επισημαίνει σε ενημέρωση του ο ΟΑΣΑ.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΠΙΝΑΚΑΣ 1

ΠΙΝΑΚΑΣ 2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή