Ο δήμος Σαλαμίνας απέκτησε ασθενοφόρο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Ο δήμος Σαλαμίνας απέκτησε ασθενοφόρο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Μόνο τον περασμένο χρόνο, ο δήμος προσέφερε υπηρεσίες μέσω των υγειονομικών του μονάδων σε πάνω από 3.000 αδέσποτα ζώα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς απέκτησε ο δήμος Σαλαμίνας. Πρόκειται για δήμο που επιτελεί εξαιρετικό έργο για την ευζωία των αδέσποτων ζώων. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο τον περασμένο χρόνο προσφέρθηκαν υπηρεσίες μέσω των υγειονομικών μονάδων σε πάνω από 3.000 αδέσποτα ζώα, ολοκληρώθηκαν 293 υιοθεσίες αδέσποτων σκύλων και 342 στειρώσεις, ενώ 368 ζώα νοσηλεύτηκαν σε κτηνιατρεία του δήμου.

Ο δήμος Σαλαμίνας απέκτησε ασθενοφόρο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς-1
Ο δήμος Σαλαμίνας απέκτησε ασθενοφόρο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς-2

Το νέο ασθενοφόρο θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση και έκτακτων περιστατικών, ενώ η επάνδρωση και ο εξοπλισμός του εξασφαλίστηκαν μετά από προσωπική φροντίδα του διευθυντή του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, με τον οποίον συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο δήμαρχος, Γιώργος Παναγόπουλος.
«Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την αποδοχή του αιτήματος του Δήμου Σαλαμίνας για την στήριξη εκ μέρους του γραφείου του κου. Πρωθυπουργού της επάνδρωσης και του εξοπλισμού του πρότυπου οχήματος που απέκτησε ο Δήμος μας και θα χρησιμοποιηθεί ως ασθενοφόρο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος καταλήγοντας «με τη στήριξη του κου. Πρωθυπουργού και το προσωπικό σας ενδιαφέρον ο Δήμος Σαλαμίνας αποκτά ένα σημαντικό εργαλείο στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει να αντιμετωπίσει ένα μείζον πρόβλημα του νησιού, τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς με σεβασμό στα ζώα που χρειάζονται τη βοήθειά μας».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή