Συνεχίζεται η περισυλλογή δένδρων και κλαδιών στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Συνεχίζεται η περισυλλογή δένδρων και κλαδιών στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, οι ιδιοκτήτες οχημάτων που υπέστησαν ζημιές από την πτώση δέντρων θα αποζημιωθούν.

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται, μία εβδομάδα μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα», η περισυλλογή πεσμένων δένδρων και κλαδιών στην περιοχή του Παπάγου και του Χολαργού. Μάλιστα οι άνθρωποι του Δήμου λένε πως ο όγκος είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που προέκυψε πέρυσι με την κακοκαιρία «Μήδεια».

Δίνοντας προτεραιότητα στα πιο επικίνδυνα σημεία, αυτή η στιγμή επιχειρούν τρία οχήματα με αρπάγη για το μάζεμα των πεσμένων κλαδιών από το πρωί έως το μεσημέρι, δύο οχήματα με αρπάγη για το μάζεμα των πεσμένων κλαδιών κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, ένα τριαξονικό απορριμματοφόρο/πρέσα, ένα ανατρεπόμενο φορτηγό, ένα όχημα/φορτηγό για στενά σημεία, ένα JCB από την Περιφέρεια Αττικής, ένα μεγάλο φορτηγό από την Περιφέρεια Αττικής και από την ερχόμενη Δευτέρα (7/2) θα επιχειρούν επιπλέον δύο φορτηγά με αρπάγη και ένα JCB. Παράλληλα με όλα αυτά, δύο οχήματα καλαθοφόρα κόβουν και κλαδεύουν επικίνδυνα δέντρα. Τόσο το δημοτικό προσωπικό, όσο και τα ιδιωτικά συνεργεία που έχει μισθώσει ο Δήμος, εργάζονται ανελλιπώς και τα Σαββατοκύριακα.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, θα αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων που υπέστησαν ζημιές από την πτώση δέντρων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτημα για αποζημίωση, αναφέροντας τον χρόνο, τον τόπο και τον τρόπο πρόκλησης της ζημίας τους. Ως προϋποθέσεις έχουν τεθεί η ζημιά να οφείλεται σε πτώση δέντρου, που είναι φυτεμένο σε δημοτικό κοινόχρηστο χώρο και το όχημα να μην μπορεί να αποζημιωθεί από ασφαλιστική εταιρεία ή από άλλη πηγή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή