Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους οπαδών: Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους οπαδών: Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες

Η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των εφόδων προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων ενώ έγιναν έλεγχοι σε συνολικά 13 λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης.

50" χρόνος ανάγνωσης

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες για τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος τους, ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες. Επιπλέον, ο 43χρονος διώκεται για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια.

Να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια των εφόδων προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων ενώ έγιναν έλεγχοι σε συνολικά 13 λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα που είναι ικανά να πραγματοποιήσουν σωματική βλάβη.

Κατά τις εφόδους συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι συνδέσμων ομάδων, ηλικίας 43 και 36 ετών ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 13 οργανωμένους συνδέσμους.
Σημειώνεται πως συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, έχουν σήμερα το μεσημέρι οι τρεις εκπρόσωποι των ομάδων της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την έξαρση των φαινομένων βίας.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr