Κως: Σε δίκη παραπέμπεται 38χρονος για βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

Κως: Σε δίκη παραπέμπεται 38χρονος για βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

Την 29η Απριλίου 2021 η ανήλικη εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Καλυμνίων και κατήγγειλε ότι ο σύντροφος της μητρός της ασελγούσε επί μία τριετία σε βάρος της

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου παραπέμπεται ένας 38χρονος, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, καθώς φέρεται να ασελγούσε επί τρία χρόνια στη 13χρονη κόρη της συντρόφου του. Η τελευταία μάλιστα κατηγορείται για συνέργεια στις πράξεις αυτές.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από το κορίτσι το 2021. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική», την 29η Απριλίου 2021 η ανήλικη εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Καλυμνίων και κατήγγειλε, παρουσία παιδοψυχολόγου, ότι ο σύντροφος της μητρός της ασελγούσε περίπου επί τριετία σε βάρος της και ότι η μητέρα της ενώ γνώριζε τι γινόταν, δεν παρενέβη για να τον σταματήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της ανήλικης ήρθαν σε διάσταση το 2019, ενώ η μητέρα της είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον κατηγορούμενο. Η ανήλικη έμενε από τον Απρίλιο του 2019 μαζί με τη μητέρα της και τον σύντροφό της, καθώς και τα δύο αδέλφια της.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή