Χανιά: Στα κελιά τους οι τρεις ποινικοί μετά την απόδραση – Άφαντοι οι άλλοι δύο δραπέτες

Χανιά: Στα κελιά τους οι τρεις ποινικοί μετά την απόδραση – Άφαντοι οι άλλοι δύο δραπέτες

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των τριών εξ αυτών αφού εντόπισαν το κλεμμένο όχημα με το οποίο κινήθηκαν μετά την απόδραση.

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων οδηγήθηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας οι τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες που είχαν δραπετεύσει τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας από τα Χανιά. Η μεταγωγή τους από το Ηράκλειο όπου και εντοπίστηκαν έγινε το βράδυ με τους συλληφθέντες να φτάνουν στα Χανιά περίπου στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των τριών εξ αυτών αφού εντόπισαν το κλεμμένο όχημα με το οποίο κινήθηκαν οι δραπέτες. Έτσι, ενώ εκείνοι κινούνταν ανενόχλητοι σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου η έφοδος της αστυνομίας τους αιφνιδίασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost, οι τρεις από τους δραπέτες που συνελήφθησαν είχαν παρκάρει το κλεμμένο όχημα τους στην περιοχή της Χανιώπορτας και κινούνταν πεζοί στα γύρω στενά αλλά στη θέα των επίλεκτων ανδρών της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και των ανδρών της Υ.Α. Ηρακλείου έμειναν ακίνητοι και δεν έφεραν καμία αντίσταση. Σε έλεγχο, μάλιστα, που τους έκαναν οι αρχές εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μικροποσότητα χασίς και ηρωίνη.

Πρόκειται για έναν 43χρονο Αλβανό που ήταν μέλος της σπείρας των ένοπλων ληστών της Αττικής, έναν 29χρονο Αλβανό που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών και έναν 32χρονο Αλβανό που είχε καταδικαστεί για ληστεία.

Οι τρεις τους φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι έφυγαν με κλεμμένο όχημα από τα Χανιά ενώ πίσω τους έμειναν οι δυο βαρυποινίτες και δεν ξέρουν που μπορεί να έχουν κρυφτεί. Αυτοί που αναζητούνται ακόμα είναι ένας 34χρονος Πακιστανός που είχε καταδικαστεί σε τρις ισόβια για τρεις ανθρωποκτονίας καθώς και ένας 34χρονος Αλβανός που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή