ΗΠΑ: Απειλή για βόμβα σε σχολική εκδήλωση όπου παρίστατο ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις

ΗΠΑ: Απειλή για βόμβα σε σχολική εκδήλωση όπου παρίστατο ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις

Συναγερμός σήμανε στις αρχές, έπειτα από απειλή για βόμβα σε σχολείο στην Ουάσιγκτον, το οποίο είχε επισκεφθεί ο σύζυγος της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, Ντάγκλας Έμχοφ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε στις αρχές, έπειτα από απειλή για βόμβα σε σχολείο στην Ουάσιγκτον, το οποίο είχε επισκεφθεί ο σύζυγος της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, Ντάγκλας Έμχοφ.

Ο Έμχοφ βρισκόταν στο Λύκειο Ντάνμπαρ για μια εκδήλωση για τον Μήνα Ιστορίας των Αφροαμερικανών. Μαθητές και καθηγητές εκκένωσαν επίσης το κτίριο.

Από το γραφείο του Έμχοφ έγινε γνωστό ότι το σχολείο ενημέρωσε για την απειλή τη Μυστική Υπηρεσία, η οποία προστατεύει τους πολιτικούς ηγέτες και τις οικογένειές τους. Σύμφωνα με την Περιφέρεια Δημόσιων Σχολείων της Κολούμπια (DCPS), μια απειλή για βόμβα ήταν που οδήγησε στην εκκένωση του σχολείου. «Είχαμε μια απειλή σήμερα για το κτίριο και λάβαμε το προληπτικό μέτρο να απομακρύνουμε τους πάντες, όπως είδατε. Νομίζω ότι όλοι είναι ασφαλείς», είπε ένας εκπρόσωπος της DCPS, σημειώνοντας ότι «δεν έχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες προς το παρόν».

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή