Πάτρα: Χωρίς παρελάσεις το φετινό καρναβάλι

Πάτρα: Χωρίς παρελάσεις το φετινό καρναβάλι

Σύμφωνα με τον κ. Πελέτίδη, δεν θα μπορούσαν να γίνουν παρελάσεις με βάση το πλαίσιο που έχει τεθεί από την πολιτεία λόγω της πανδημίας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πόλη της Πάτρας θα γιορτάσει το καρναβάλι χωρίς παρελάσεις, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Πελετίδη, δεν θα μπορούσαν να γίνουν παρελάσεις με βάση το πλαίσιο που έχει τεθεί από την πολιτεία λόγω της πανδημίας.

«Η πανδημία μας στερεί τη δυνατότητα να έχουμε το Καρναβάλι όπως το θέλαμε. Οι εκδηλώσεις θα είναι πάλι διαφορετικές. Δεν θα γίνουν δηλαδή οι παρελάσεις», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Με την επιστολή μας απάντησαν από την κυβέρνηση όχι με απόλυτο τρόπο, αλλά ουσιαστικά μας έδωσαν την κατεύθυνση. Η ζυγαριά γέρνει στο ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις».

Ο κ. Πελετίδης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ανέφερε επίσης πως τη Δευτέρα θα σταλεί στην κυβέρνηση ένας πλήρης κατάλογος με εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί ώστε να λάβουν απαντήσεις για το αν μπορεί ο Δήμος να τις υλοποιήσει.  

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΣΚΑΪ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή