Βανδαλισμός και τρικάκια από «Ρουβίκωνα» στο ΙΕΠ

Βανδαλισμός και τρικάκια από «Ρουβίκωνα» στο ΙΕΠ

Παρέμβαση στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) έκαναν χθες λίγο μετά το μεσημέρι μέλη της οργάνωσης «Ρουβίκωνας», πετώντας τρικάκια και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρέμβαση στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) έκαναν χθες λίγο μετά το μεσημέρι μέλη της οργάνωσης «Ρουβίκωνας», πετώντας τρικάκια και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους. Τα μέλη της οργάνωσης εισέβαλαν στο κτίριο που φιλοξενείται το ΙΕΠ, στο κέντρο της Αθήνας, και έγραψαν συνθήματα στις σκάλες, προκαλώντας αναστάτωση στους υπαλλήλους.

Μέσω της παρέμβασής τους ζήτησαν την παραίτηση της ηγεσίας του Ινστιτούτου λόγω των προγραμμάτων που έχει εγκρίνει για τα σχολεία, η δημοσιοποίηση των οποίων προκάλεσε αντιδράσεις από την αντιπολίτευση. Μάλιστα, το πρόγραμμα με τίτλο «Σεξουαλικότητα – Γονιμότητα – Γονεϊκότητα: μια αδιαχώριστη ενότητα» αποσύρθηκε με απόφαση του ΙΕΠ. Επίσης, αντιδράσεις προκάλεσε πρόγραμμα του φορέα «Ελληνική Αγωγή». «Ονομάζουν τον σκοταδισμό επιστήμη», ανέφερε ένα από τα τρικάκια που έφερε την υπογραφή του «Φεμινιστικού Τομέα Ρουβίκωνα». Στελέχη του ΙΕΠ μετά το περιστατικό εξέφραζαν τη σταθερή προσήλωσή τους στο έργο που επιτελείται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή