Προφυλακιστέοι για το έγκλημα στην Κυψέλη

Προφυλακιστέοι για το έγκλημα στην Κυψέλη

Προφυλακίστηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι κατηγορούμενοι για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κυψέλη με θύμα ένα επτάχρονο αγοράκι, που βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφο της μητέρας του με τη συμμετοχή της ίδιας.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακίστηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι κατηγορούμενοι για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κυψέλη με θύμα ένα επτάχρονο αγοράκι, που βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφο της μητέρας του με τη συμμετοχή της ίδιας. Ο δράστης, 33 χρόνων από την Πολωνία, που είχε πριν από πέντε χρόνια φιμώσει το παιδάκι, οδηγώντας το σε μαρτυρικό θάνατο, κρίθηκε προφυλακιστέος, όπως και η μητέρα του παιδιού, που κατηγορείται για συμμετοχή στην ανθρωποκτονία, η οποία κατά το κατηγορητήριο έγινε από κοινού.

Ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και έβαλε τη μονωτική ταινία στο στόμα του παιδιού για τιμωρία.

Και οι δύο με σκυμμένο το κεφάλι οδηγήθηκαν στο ανακριτικό γραφείο και επιχείρησαν να δικαιολογήσουν το στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες από τον συνήγορό του, ισχυρίστηκε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και ότι έβαλε τη μονωτική ταινία στο στόμα του παιδιού για να το τιμωρήσει, επειδή ήταν άτακτο. Επίσης, προσπάθησε να αποσείσει κάθε ευθύνη συμμετοχής στο έγκλημα για την 29χρονη σήμερα μητέρα του άτυχου παιδιού, η οποία βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας και ισχυρίζεται, χωρίς να πείθει, ότι δεν άκουσε ούτε είδε τίποτα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή