Καστοριά: Καταγγελία δύο μαθητριών για παρενόχληση από άνδρα

Καστοριά: Καταγγελία δύο μαθητριών για παρενόχληση από άνδρα

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, περίπου στις 18.00 το απόγευμα, στην Λεωφόρο των Κύκνων κοντά στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρενόχληση από έναν άνδρα, την ώρα που πήγαιναν στο φροντιστήριο τους, κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν δύο ανήλικες μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου στην Καστοριά.

Το περιστατικό, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, συνέβη την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, περίπου στις 18.00 το απόγευμα, στην Λεωφόρο των Κύκνων κοντά στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς και έγινε γνωστό από την τοπική ιστοσελίδα mpetskas.com.

Όπως αναφέρεται, οι δύο μαθήτριες ήταν καθ’ οδόν για το φροντιστήριο, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο, όταν ένας άνδρας ηλικίας 30 με 40 ετών τους «έκοψε» τον δρόμο με το αυτοκίνητό του, άνοιξε το παράθυρο και τις παρενόχλησε λεκτικά, με σεξουαλικά υπονοούμενα. Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει από την μια μαθήτρια  φωτογραφίες της και τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου.

Αντιδρώντας με ψυχραιμία, η μία από τις δύο μαθήτριες φωτογράφισε με το κινητό της το αυτοκίνητο και την πινακίδα κυκλοφορίας του άνδρα και τηλεφώνησε στη μητέρα της, η οποία ενημέρωσε την Αστυνομία. Όταν ο άνδρας αντιλήφθηκε ότι φωτογραφήθηκε από την κοπέλα, άρχισε να βρίζει τις μαθήτριες οι οποίες, τρομαγμένες, έφτασαν στο φροντιστήριο κι ενημέρωσαν τους καθηγητές τους για το περιστατικό. Οι καθηγητές κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, για να ενημερωθούν ότι είχε γίνει ήδη προσαγωγή του υπόπτου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο άνδρας δεν ήταν άγνωστος, καθώς και άλλοι μαθητές του φροντιστήριου ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος είχε επιδείξει περίεργη συμπεριφορά και σε άλλες περιπτώσεις.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή