Κυψέλη: Σύλληψη 24χρονου για ένοπλες ληστείες – Εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις

Κυψέλη: Σύλληψη 24χρονου για ένοπλες ληστείες – Εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις

Λίγο πριν από τη σύλληψή του ο 24χρονος είχε διαπράξει ληστεία σε κατάστημα ψυχαγωγικών παιχνιδιών, στην Κυψέλη, όπου με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, 24χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ληστείες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τη σύλληψή του ο 24χρονος είχε διαπράξει ληστεία σε κατάστημα ψυχαγωγικών παιχνιδιών, στην Κυψέλη, όπου με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Μετά από αναζητήσεις στην περιοχή από τις αστυνομικές δυνάμεις που περιπολούσαν, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.927,80 ευρώ που προερχόταν από τη διάπραξη της ληστείας, καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Από την προανακριτική έρευνα ταυτοποιήθηκαν επιπλέον εννέα ληστείες, που διέπραξε ο 24χρονος, από την αρχή του 2022, σε καταστήματα ψυχαγωγικών παιχνιδιών και σούπερ μάρκετ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με χειρουργική μάσκα και σκούφο, εισέβαλε σε καταστήματα και με την απειλή μαχαιριού ή πιστολιού αφαιρούσε χρηματικά ποσά και διέφευγε πεζός.

Ο κατηγορούμενος, που έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, ενδοοικογενειακή βία, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή