Ιωάννινα: Την Παρασκευή απολογείται ο 69χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του

Ιωάννινα: Την Παρασκευή απολογείται ο 69χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του

Το μεσημέρι, λίγο μετά τις 12.00, έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας η ιατροδικαστική έκθεση και οι συνήγοροι υπεράσπισης του 69χρονου ζήτησαν και πήραν προθεσμία να την μελετήσουν

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο Παρασκευή (25/2) θα αποφανθεί η ανακρίτρια Ιωαννίνων για την απόφαση που θα λάβει σχετικά με το θάνατο της 79χρονης, η οποία δέχθηκε χτυπήματα από τον σύζυγό της το βράδυ της 20ης Φεβρουαρίου. Το μεσημέρι, λίγο μετά τις 12.00, έφτασε στο γραφείο της η ιατροδικαστική έκθεση και οι συνήγοροι υπεράσπισης του 69χρονου ζήτησαν και πήραν προθεσμία να την μελετήσουν.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο, συλλογικότητες ανάρτησαν πανό διαμαρτυρίας για τη νέα γυναικοκτονία. Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας, την περασμένη Τρίτη άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά του 69χρονου συζύγου, ο οποίος παραδέχεται ότι χτύπησε τη σύζυγό του, αλλά θεωρεί ότι δεν επήλθε από αυτά ο θάνατος της.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή