Κακοκαιρία Ελπίδα – ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις

Κακοκαιρία Ελπίδα – ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει, με ανακοίνωσή της, τους επιβάτες οι οποίοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί των αμαξοστοιχιών 54, 55, 56, 57 και 885 στις 24 Ιανουαρίου 2022, ότι από σήμερα ενεργοποιείται η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για τη λήψη της έκτακτης οικονομικής στήριξης.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους μέσω της φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://claims.trainose.gr/ από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρακαλεί επίσης τους δικαιούχους μετά την υποβολή της αίτησής τους να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της εταιρείας για τυχόν νεότερη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι δεκάδες επιβάτες είχαν εγκλωβιστεί επί ώρες στην Οινόη, υπό συνθήκες ισχυρών χιονοπτώσεων και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών κατά την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή