Θεσσαλονίκη: Θρήνος στη κηδεία της μητέρας και των παιδιών που κάηκαν μέσα στο σπίτι τους

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στη κηδεία της μητέρας και των παιδιών που κάηκαν μέσα στο σπίτι τους

Φίλοι, συγγενείς και απλοί πολίτες άφησαν λευκά λουλούδια, κουκλάκια και αναμμένα κεριά για το 12χρονο αγόρι, την 8χρονη αδελφή του και τη μητέρα τους που έχασαν τη ζωή τους τόσο τραγικά

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απέραντη ήταν η θλίψη στη κηδεία της μητέρας και των δύο παιδιών της, που κάηκαν στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας μιας σόμπας που άναψαν για να ζεσταθούν. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα στη Νέα Μαγνησία, ενώ νωρίτερα άφησαν κεριά και λουλούδια έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Όπως μετέδωσε το thesstoday.gr, φίλοι, συγγενείς και απλοί πολίτες άφησαν λευκά λουλούδια, κουκλάκια και αναμμένα κεριά, γιατί είναι δύσκολο, όπως λένε, να συνειδητοποιήσουν πως το 12χρονο αγόρι, η 8χρονη αδελφή του και μητέρα τους, έχασαν τη ζωή τους τόσο ξαφνικά και τόσο τραγικά.

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στη κηδεία της μητέρας και των παιδιών που κάηκαν μέσα στο σπίτι τους-1

«Γιάννη ήσουν το πιο χαμογελαστό παιδί μέσα στην τάξη, Λύδια ήσουν πολύ γλυκιά και δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος. Κυρία Μαρία είχατε τα πιο χαμογελαστά παιδιά. Καλό παράδεισο», γράφει ένας μαθητής για την οικογένεια που βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή