Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Επιμένει ότι δεν θυμάται τους φόνους των βρεφών

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Επιμένει ότι δεν θυμάται τους φόνους των βρεφών

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΤΡΑ. Τη γραμμή που είχε χαράξει κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας, ότι δηλαδή δεν θυμάται τίποτα σχετικά με τους φόνους των δύο βρεφών στην Ανδραβίδα, ακολούθησε και χθες στην απολογία του ο 60χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία.

Μετά την τετράωρη απολογία του ενώπιον του ανακριτή Αμαλιάδας, ο 60χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ σε δηλώσεις που έκανε ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, Σπύρος Ανδριόπουλος, αναφέρθηκε σε σημεία της απολογίας του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα λοιπόν με τον συνήγορο υπεράσπισης, ο 60χρονος παραδέχθηκε ότι τέλεσε τους φόνους του 31χρονου πατέρα και της 37χρονης μητέρας, ενώ όσον αφορά τους φόνους των δύο παιδιών τους, επανέλαβε ότι δεν θυμάται.

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Σπύρος Ανδριόπουλος, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι πριν από τους φόνους του πατέρα και της μητέρας υπήρξε μια συμπλοκή μεταξύ του δράστη και των δύο ενήλικων θυμάτων που κατέληξε σε ένα κρεβάτι. Στη συνέχεια βγήκε το όπλο που είχε στην κατοχή του, έπεσε ένας πυροβολισμός, αλλά από εκεί και μετά δεν θυμάται τίποτε άλλο.

Οσον αφορά τα κίνητρα της τετραπλής δολοφονίας, ο συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι ο 60χρονος ανέφερε στην απολογία του πως δεν ήταν τα χρηματικά ποσά από τα ενοίκια που όφειλε το ζευγάρι, αλλά οι συχνές διενέξεις που είχε με τα ενήλικα θύματα, λόγω των προβλημάτων που όπως ισχυρίστηκε και πάλι δημιουργούσαν στη μητέρα του.

Σχετικά με τις κινήσεις του 60χρονου μετά την τετραπλή δολοφονία στις 2 Μαρτίου, ο Σπύρος Ανδριόπουλος είπε ότι έφυγε από την Ανδραβίδα και πήγε στην Πάτρα, όπου έκρυψε το όπλο σε μία πολυκατοικία και στη συνέχεια άρχισε να περιπλανιέται, μέχρις ότου βρήκε καταφύγιο σε μια εγκαταλελειμμένη βάρκα, σε ένα παλιό καρνάγιο. Μιλώντας για την επιστροφή του στην Ανδραβίδα, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε, σύμφωνα με τον συνήγορο, πως γύρισε διότι ήθελε να φροντίσει ένα κατοικίδιο, αλλά τον εντόπισαν οι αστυνομικοί. Επίσης, ο συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι κατατέθηκε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αλλά δεν έγινε δεκτό στην παρούσα φάση.

Ας σημειωθεί ότι, όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών, σε δηλώσεις που είχε κάνει στην Πάτρα ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης, είχε αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος είχε ισχυριστεί στην προανάκριση ότι δεν θυμάται τι έγινε ακριβώς, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν έχει συγχώρεση γι’ αυτό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή