Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο ένα άτομο με αναπνευστικά προβλήματα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο ένα άτομο με αναπνευστικά προβλήματα

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με τουλάχιστον 10 άντρες που απεγκλώβισαν από το διαμέρισμα έναν άνδρα ηλικίας περίπου 60 με 65 ετών

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου.

Ειδικότερα, ήταν λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα με το GRTimes, η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Μελενίκου.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με τουλάχιστον 10 άντρες που απεγκλώβισαν από το διαμέρισμα έναν άνδρα ηλικίας περίπου 60 με 65 ετών.

Οι πυροσβέστες έθεσαν γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο, ωστόσο το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές καθώς η φωτιά που είχε ξεσπάσει σε δωμάτιο επεκτάθηκε και σε άλλους χώρους του. Ο ένοικος του διαμερίσματος διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή