Στη φρεγάτα Ύδρα ο διοικητής του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Charles De Gaulle» – Εικόνες

Στη φρεγάτα Ύδρα ο διοικητής του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Charles De Gaulle» – Εικόνες

Τη φρεγάτα ΥΔΡΑ επισκέφθηκε την Κυριακή ο Γάλλος διοικητής της ναυτικής δύναμης του αεροπλανοφόρου «Charles De Gaulle» υποναύαρχος FRA-N, Christophe Cluzel.

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη φρεγάτα ΥΔΡΑ που έχει ενταχθεί στη «δύναμη κρούσης αεροπλανοφόρου» του γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού στο πλαίσιο της επιχείρησης «CLEMENCEAU 22» επισκέφθηκε ο Γάλλος διοικητής της ναυτικής δύναμης (Task Force 473) του αεροπλανοφόρου «Charles De Gaulle» υποναύαρχος FRA-N Christophe Cluzel, την Κυριακή 13 Μαρτίου, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ.

Στη φρεγάτα Ύδρα ο διοικητής του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Charles De Gaulle» – Εικόνες-1

Ο Γάλλος διοικητής ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τα επιχειρησιακά χαρακτηριστικά του πλοίου, ενώ είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του και να συνομιλήσει με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του. Στην επιχείρηση «CLEMENCEAU 22» έχει διατεθεί επίσης το υποβρύχιο (Υ/Β) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ σε ρόλο ASSOCIATED SUPPORT. Στη ναυτική δύναμη που συνοδεύει το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Charles De Gaulle» συμμετέχουν επίσης οι Ένοπλες Δυνάμεις του Βελγίου και των ΗΠΑ.

Στη φρεγάτα Ύδρα ο διοικητής του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Charles De Gaulle» – Εικόνες-2

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν για δεύτερη φορά στην επιχείρηση «CLEMENCEAU 22» η οποία διεξάγεται στην θαλάσσια περιοχή της κεντρικής Μεσογείου εκτελώντας προκεχωρημένες δραστηριότητες επιχειρησιακής εκπαίδευσης, με σκοπό την αναβάθμιση της διαλειτουργικότητας μεταξύ των συμμετεχόντων, την επαύξηση της μαχητικής ικανότητας του CSG και την συνεισφορά στην διάταξη αποτροπής και άμυνας της Συμμαχίας.

Στη φρεγάτα Ύδρα ο διοικητής του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Charles De Gaulle» – Εικόνες-3

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή