Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των απαγωγέων του Γιώργου Κυπαρίσση

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των απαγωγέων του Γιώργου Κυπαρίσση

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνελήφθησαν την Παρασκευή 4 Μαρτίου από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ατόμων που κατηγορούνται για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσσή, η οποία έλαβε χώρα στις 29 Δεκεμβρίου 2021.

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνελήφθησαν την Παρασκευή 4 Μαρτίου από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

Δείτε εδώ τα στοιχεία τους

Σε βάρος των τριών ατόμων ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων (συγκρότηση-ένταξη-διεύθυνση), αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί κάποιος άλλος σε πράξη για την οποία δεν υπάρχει υποχρέωση του, κατά συναυτουργία, εκβίαση τελεσθείσα με σωματική βία εναντίον προσώπου και με απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος ή ζωής, κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, εμπρησμό με πρόθεση, εκ του οποίου μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, κατά συναυτουργία, κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, οπλοφορία κατά συναυτουργία, οπλοκατοχή από κοινού και κατά μόνας, διακεκριμένη οπλοκατοχή κατά συναυτουργία, αντιποίηση και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή