Λακωνία: Χειροπέδες σε 45χρονο για τον βιασμό 24χρονης – Ομολόγησε την πράξη του

Λακωνία: Χειροπέδες σε 45χρονο για τον βιασμό 24χρονης – Ομολόγησε την πράξη του

Μετά την πράξη του ο 45χρονος αποχώρησε από το σημείο και κρύφτηκε σε ένα βουνό κοντά στην περιοχή. Ωστόσο σύντομα εντοπίστηκε από τα στελέχη του ΑΤ Γυθείου και συνελήφθη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες σε έναν άνδρα 45 ετών από την Αλβανία για τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας στις Αιγιές Λακωνίας πέρασαν τα ξημερώματα της Κυριακής στελέχη του ΑΤ Γυθείου. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν όταν η κοπέλα, η οποία κατοικεί με την οικογένειά της περιφερειακά των Αιγειών, θέλησε να κάνει ένα μπάνιο στο λουτρό το οποίο βρίσκεται εκτός σπιτιού. Τότε εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της ο 45χρονος και της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Εκείνη αρνήθηκε, ο δράστης όμως συνέχισε να την πιέζει και τελικά έφθασε στο σημείο να την κακοποιήσει σεξουαλικά. 

Όπως εξήγησαν καλά ενημερωμένες πηγές στο kathimerini.gr, μετά την πράξη του ο 45χρονος αποχώρησε από το σημείο και κρύφτηκε σε ένα βουνό κοντά στην περιοχή. Ωστόσο σύντομα εντοπίστηκε από τα στελέχη του ΑΤ Γυθείου και συνελήφθη. 

«Η κοπέλα πριν μερικές ημέρες τον είχε δει να την κοιτάζει ύποπτα. Την είχε “βάλει στο μάτι” από τότε. Όταν τελικά βρήκε την ευκαιρία, την προσέγγισε και της επιτέθηκε. Όταν συνελήφθη ομολόγησε την πράξη του, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, δεν έφερε και τα νόμιμα έγγραφα για την είσοδό του στη χώρα» σημείωσαν οι ίδιες πηγές χαρακτηριστικά. 

Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή