Ηράκλειο: Κουκουλοφόροι έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και ATM στο κέντρο της πόλης

Ηράκλειο: Κουκουλοφόροι έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και ATM στο κέντρο της πόλης

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, πραγματοποίησαν μετά τη μία τα ξημερώματα «επιδρομή», χτυπώντας με σφυριά βιτρίνες και ATM

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «στόχαστρο» αγνώστων μπήκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τράπεζες, καταστήματα πολυεθνικών και μεγάλων επιχειρήσεων, σούπερ μάρκετ, ακόμη και τα γραφεία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Οι δράστες προκάλεσαν ζημιές και βανδαλισμούς σε οκτώ συνολικά κτίρια στην «καρδιά» του Ηρακλείου.

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, πραγματοποίησαν μετά τη μία τα ξημερώματα «επιδρομή», χτυπώντας με σφυριά βιτρίνες και ATM και γράφοντας συνθήματα σε τοίχους και σε κεντρικές επιχειρήσεις κυρίως κατά μήκος του πεζόδρομου της 25ης Αυγούστου.

Ηράκλειο: Κουκουλοφόροι έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και ATM στο κέντρο της πόλης-1
Φωτ. Cretalive

 

Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες και κλειστά κυκλώματα, τα οποία ελέγχονται εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των νεαρών πρωταγωνιστών των βανδαλισμών.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή