Λέρος: Συνελήφθησαν τρεις διακινητές – υπήκοοι Τουρκίας

Λέρος: Συνελήφθησαν τρεις διακινητές – υπήκοοι Τουρκίας

Στη σύλληψη τριών υπηκόων Τουρκίας που φέρονται ως οι διακινητές 98 αλλοδαπών με ιστιοφόρο προς την Ιταλία στις 13 Μαρτίου στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Πάρου, προχώρησε το Γραφείο Ασφαλείας Λέρου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τριών υπηκόων Τουρκίας που φέρονται ως οι διακινητές 98 αλλοδαπών με ιστιοφόρο προς την Ιταλία στις 13 Μαρτίου στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Πάρου, προχώρησε το Γραφείο Ασφαλείας Λέρου, σε συνεργασία με τα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα οι δύο εκ των τριών είχαν την διακυβέρνηση του σκάφους, ενώ το τρίτο άτομο κατείχε το ρόλο του μηχανικού. Οι ανωτέρω φέρονται να είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών που δραστηριοποιείται στη Τουρκία.

Οι τρείς αλλοδαποί συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα, για διακίνηση και συμμετοχή σε δομημένη εγκληματική οργάνωση και μετά από την απολογία τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Λέρου, αναλύει και επεξεργάζεται εις βάθος όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει και διερευνά την ενδεχόμενη επέκταση της δράσης των μελών της εγκληματικής οργάνωσης και σε άλλα νησιά του Αιγαίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή