Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Κρεμάστηκε στο κελί του ο δράστης – Ήταν «απομονωμένος»

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Κρεμάστηκε στο κελί του ο δράστης – Ήταν «απομονωμένος»

Ο 33χρονος προφυλακίστηκε και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κέρκυρας, πριν από περίπου ένα μήνα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του 7χρονου παιδιού

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο κελί του το απόγευμα της Τρίτης (22/3) ο Πολωνός ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του είχαν δολοφονήσει τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη

Ο 33χρονος προφυλακίστηκε και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κέρκυρας, πριν από περίπου ένα μήνα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του 7χρονου παιδιού. Η εξιχνίαση του εγκλήματος που διαπράχθηκε το 2017 είχε προκαλέσει φρίκη καθώς, όπως είχε προκύψει, ο άνδρας μαζί με την 29χρονη μητέρα του παιδιού δολοφόνησαν τον 7χρονο και στη συνέχεια έκρυβαν τη σορό του σε εργαλειοθήκη στη βεράντα του διαμερίσματός τους.

Χθες Τρίτη ο 33χρονος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο κελί του. Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο άνδρας έδεσε ένα σεντόνι στο πάνω κρεβάτι του κελιού του και έδωσε τέλος στη ζωή του χωρίς να αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους. 

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό μίλησαν στο kathimerini.gr καλά ενημερωμένες πηγές εξηγώντας πως «στις φυλακές της Κέρκυρας τα κρεβάτια είναι διώροφα. Ο 33χρονος έδεσε ένα σεντόνι στο πάνω κρεβάτι και κρεμάστηκε χωρίς να εξηγήσει τους λόγους. Από τότε που μεταφέρθηκε στις φυλακές ήταν απομονωμένος, δεν μιλούσε σε κανέναν και δεν είχε επαφές. Γενικά είχε μία καταθλιπτική συμπεριφορά».

Η ανατριχιαστική κατάθεση του 33χρονου

Συγκλονιστικά είναι πάντως τα όσα είχε αναφέρει ο άνδρας ενώπιον των Αρχών για το ειδεχθές έγκλημα με θύμα τον 7χρονο. «Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Μονωτική ταινία χρησιμοποιώ στη δουλειά μου γι’ αυτό και είχα στα εργαλεία μου. Του εξήγησα μάλιστα πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Αμέσως μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του, ενώ είδα τον Ανδρέα που κάθισε στο πάτωμα».

«Δεν θεώρησα ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος» είχε ισχυριστεί ο 33χρονος. 

Σημειώνεται ότι στις 15 Φεβρουαρίου είχαν πάρει τον δρόμο για τη φυλακή τόσο ο 33χρονος Πολωνός όσο και η 29χρονη που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου γιου της, πριν από πέντε χρόνια.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή