Χειροπέδες σε αστυνομικό για εκβίαση γυναίκας – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Χειροπέδες σε αστυνομικό για εκβίαση γυναίκας – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ο αστυνομικός, ο οποίος έφερε τον βαθμό του Υπαρχιφύλακα και υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, φέρεται μαζί με έναν ακόμη άνδρα αλβανικής καταγωγής να εκβίαζαν μία γυναίκα ζητώντας της χρήματα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού για υπόθεση εκβιασμού προέβησαν χθες Τρίτη στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kathimerini.gr, ο αστυνομικός, ο οποίος έφερε τον βαθμό του Υπαρχιφύλακα και υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, φέρεται μαζί με έναν ακόμη άνδρα αλβανικής καταγωγής να εκβίαζαν μία γυναίκα ζητώντας της χρήματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο Αλβανός φέρεται να είχε δώσει κατά το παρελθόν ένα χρηματικό ποσό στη γυναίκα προκειμένου να το μεταφέρει σε ένα δικηγορικό γραφείο και στη συνέχεια ξεκίνησε να την εκβιάζει. Μάλιστα σε μία από τις συναντήσεις του με τη γυναίκα, πάλι για εκβιασμό, είχε πάει μαζί του και ο συλληφθείς αστυνομικός. 

«Της είχαν αγοράσει ένα αυτοκίνητο και το κρατούσαν εκβιάζοντάς την. Η γυναίκα δεν άντεξε την πίεση και το κατήγγειλε. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της έρευνας θα γίνει άρση των τηλεφώνων και θα ερευνηθούν εξονυχιστικά τα μηνύματα μέσω των κοινωνικών δικτύων» εξήγησαν οι ίδιες πηγές. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή