Πάτρα – Θάνος Ασκητής: Να εξεταστεί ψυχιατρικά όλο το περιβάλλον της οικογένειας

Πάτρα – Θάνος Ασκητής: Να εξεταστεί ψυχιατρικά όλο το περιβάλλον της οικογένειας

Να εξεταστούν ψυχιατρικά όσοι εμπλέκονται στο περιβάλλον της οικογένειας στην Πάτρα ζητά ο Θάνος Ακητής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ψυχιατρική εξέταση των ατόμων που εμπλέκονται στο οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, της γυναίκας από την Πάτρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας ζήτησε ο καθηγητής ψυχιατρικής Θάνος Ασκητής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Ασκητής είπε πως η κεταμίνη, η ουσία που βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, έχει χρησιμοποιηθεί στον πόλεμο του Βιετνάμ σε τραυματισμένους στρατιώτες καθώς έχει αναλγητική δράση και προκαλεί απώλεια μνήμης. Ταυτόχρονα η κεταμίνη έχει κατηγορηθεί ως χάπι βιασμού και στην ψυχιατρική χρησιμοποιείται ως αντικαταθλιπτικό ωστόσο η δράση της και η αποτελεσματικότητά της είναι αμφιλεγόμενη.

Σημειώνεται ότι η 33χρονη θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, που άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς την 29η Ιανουαρίου στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η 33χρονη συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα δυνάμει εντάλματος και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου διανυκτέρευσε κρατούμενη. Στο πλαίσιο της έρευνας για την πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα προέκυψαν ισχυρές ενδείξεις ότι δηλητηρίασε το μεγαλύτερο από τα τρία της παιδιά, την Τζωρτζίνα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή