Παραιτήθηκε ο Απόστολος Λύτρας από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παραιτήθηκε ο Απόστολος Λύτρας από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η 33χρονη συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα δυνάμει εντάλματος και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου διανυκτέρευσε κρατούμενη

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου υπέβαλε o δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. 9

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή από την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες. Δεν θα αναλάβω, όπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονείς, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο. Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού».

Η 33χρονη συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα δυνάμει εντάλματος και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου διανυκτέρευσε κρατούμενη. Στο πλαίσιο της έρευνας για την πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα προέκυψαν ισχυρές ενδείξεις ότι δηλητηρίασε το μεγαλύτερο από τα τρία της παιδιά, την Τζωρτζίνα.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση πυροδότησαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης καθώς ανιχνεύτηκε σε μεγάλη ποσότητα η χημική – φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, που πιθανολογείται ότι προκάλεσε το θάνατο της 9χρονης.9

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή