Σέρρες: Άνδρας δάγκωσε αστυνομικό για να αποφύγει τη σύλληψη

Σέρρες: Άνδρας δάγκωσε αστυνομικό για να αποφύγει τη σύλληψη

«Ο συλληφθείς επιτέθηκε στους αστυνομικούς και δάγκωσε στο χέρι τον έναν δημιουργώντας αιμάτωμα» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στις Σέρρες όταν ένας άντρας δάγκωσε έναν αστυνομικό ενώ πήγε να τον συλλάβει για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός φέρει δύο δαγκωματιές στο χέρι τους, ωστόσο, δεν σταμάτησε τη σύλληψή του. Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιος Αραμπατζής, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο Τηλεόραση και ανέφερε ότι για περίπου πέντε λεπτά ο άνδρας δάγκωνε τον αστυνομικό.

«Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, όντως υπήρχε θέμα ενδοοικογενειακής βίας και κατά την ακινητοποίηση του άνδρα για την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα Σερρών υπήρξε μια συμπλοκή, ο εν λόγω άντρας αντιστεκόταν στην προσαγωγή, επιτέθηκε στους συναδέρφους και δάγκωσε στο χέρι τον έναν συνάδερφο για 5 λεπτά δημιουργώντας ένα αιμάτωμα» δήλωσε ο κ. Αραμπατζής.

Σύμφωνα, με τον κ. Αραμπατζή ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βία κατά των αστυνομικών υπαλλήλων, για σωματικές βλάβες και για ενδοοικογενειακή βία.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή