Θεσσαλονίκη: Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στο Κιλκίς

Θεσσαλονίκη: Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στο Κιλκίς

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς προχωρούν σε εργασίες καθαρισμού ρεμάτων από μπάζα, βλάστηση και απορρίμματα σε διάφορους οικισμούς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις υλοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στο πλαίσιο της ενίσχυσης των περιοχών που έχουν πληγεί από πλημμύρες.

Οι εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγίου Πέτρου του Δήμου Παιονίας και περιλαμβάνουν την κατασκευή νέου δίδυμου αγωγού ομβρίων υδάτων, τη σύνδεση του υφιστάμενου αγωγού ομβρίων με υφιστάμενο πλακοσκεπή οχετό, την καθαίρεση του υφιστάμενου τεχνικού εισόδου και την κατασκευή νέου, και την κατασκευή λεκάνης συγκράτησης φερτών από συρματοκιβώτια.

Επιπλέον, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς προχωρούν σε εργασίες καθαρισμού ρεμάτων από μπάζα, βλάστηση και απορρίμματα σε διάφορους οικισμούς. Πρόκειται για 15 σημεία στο νομό Κιλκίς, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού ρεμάτων σε μήκος 28 χιλιομέτρων.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή