Φωτιά στο Παπανικολάου: Σε πλήρη λειτουργία το νοσοκομείο πλην του θαλάμου όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά

Φωτιά στο Παπανικολάου: Σε πλήρη λειτουργία το νοσοκομείο πλην του θαλάμου όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά

«Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες μέσα στο Νοσοκομείο. Όλοι εξυπηρετούνται αυτή τη στιγμή από το Νοσοκομείο» δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί την πτέρυγα Covid του νοσοκομείου Παπανικολάου, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι δύο, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, θα προκύψουν από το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης, που διενεργείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Παράλληλα, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, ευχήθηκε περαστικά στους τραυματίες και ευχαρίστησε το προσωπικό του Νοσοκομείου, και ιδιαιτέρως τον πνευμονολόγο Σταύρο Τρύφωνα, για την άμεση παρέμβασή τους που απέτρεψε τα χειρότερα. Παράλληλα, σημείωσε, ότι το Νοσοκομείο βρίσκεται σε πλήρη λειτουργική κατάσταση εκτός του συγκεκριμένου θαλάμου όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

«Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες μέσα στο Νοσοκομείο. Όλοι εξυπηρετούνται αυτή τη στιγμή από το Νοσοκομείο. Το 424 είναι σε ετοιμότητα ώστε να ενισχύσει σε περίπτωση που χρειαστεί οποιαδήποτε μεταφορά ασθενών», επισήμανε ο κ Πλεύρης, τονίζοντας, παράλληλα, ότι εάν χρειαστεί το Παπανικολάου θα ενισχυθεί και στην επόμενη του εφημερία θα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή